måndag 9 november 2009

Reinfeldt samarbetar hellre med Kommunistiska blodtörstiga Diktatorer än med ett parti som kritiserar dess ansvarslösa politik !

Fredrik Reinfeldt menar att det är oacceptabelt att ha samröre med Sverigedemokraterna eftersom "Det handlar om ett invandrarfientligt parti som inte delar våra värderingar på en rad områden".

Toleransen mot invandringskritiska partier ska vara låg om man får tro Reinfeldt. Däremot är toleransen högre mot andra ideologiska avvikelser.

Den 8-9 december åkte Fredrik Reinfeldt på toppmöte i Lissabon med Afrikanska unionen. Med på mötet var bland andra Zimbabwes kommunistiske diktator Robert Mugabe med.

Under Mugabes ledning har medborgare förföljts och mördats med landets regerings goda minne. Gårdar som ägts och brukats av medborgare har stulits i så kallade landreformer och dessa har sedan lämnats över till andra jordbrukare. Följden har blivit att jordbruken slutat fungera och att landet idag tillverkar för lite mat till sin befolkning där svält och hunger uppstått.

Det är tur att Reinfeldt är stenhård i sin markering. Ett parti som är en aning kritiskt mot hur svensk invandringspolitik förts och önskar bättre integration i samhället ska man under inga omständigheter samarbeta med.

Däremot en Kommunistisk blodtörstig diktator vars anhängare mördar medborgare och vars politik också dödar åtskilliga ska man däremot åka och träffa.

Storbritanniens premiärminister Gordon Brown har sedan tidigare gjort klart att han inte tänker delta på mötet om Mugabe bjuds in. Reinfeldt å andra sidan har manat till enighet i Sverige och lyckades idag få Folkpartiet att ställa sig bakom att Reinfeldt träffar Mugabe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar