måndag 9 november 2009

Hotets och hatets kultur.

Det är Expos och Borås Tidnings livsluft - Mediabluffen betraktar Expo tillika Borås Tidning, som närmast fascistiska organisationer - med humanism har de inget att göra.

Det är väl ganska självklart att Expo tillika Borås Tidning med sina utpekande av folk söker skrämma dem att hålla tyst och b implicit tala om för dessa att de kan vara i den största fara om de fortsätter. Det är som när när MC-gängen säger til åklagaren : Vi vet var dina barn går i skola.Borås Tidning är tillika känd för att cencuera,nonchalera,förtiga,trakasera,terrorisera och skrämma medborgare till tystnad och foglighet !

Det stora dilemmat ligger ochså vid om vi ska forstätta vara envetna att söka påtala för BT,att även oppositionella/oliktänkande skall behandlas värdigt med respekt och inte bara nonchaleras och cencueras....samtidigt är det ju så att vi vill ju gärna inte bli några medbrottslingar som varesig understödjer , sporrar och medverkar i en odemokratrisk blaska,som Borås Tidning!

Förmodligen tycker flertalet av medarbetarna på Borås Tidning ,att Mediabluffen är besvärliga/obekväma. Men det är just vad man ska vara mot odemokrater. Besvärliga,Obekväma,ifrågasättaande i jämna mellanrum. Diktaturer och odemokratiska sfärer får inte på några omständigheter känna sig trygga,när de kränker,mobbar,cencuerar,nonchalerar !

Självklart fördömer vi Borås Tidnings odemokratiska agerande och därav låtit oss dokumentera all åsiktsdiskriminering som förleder till varje steg närmare Diktatur. För.... Yttrandefrihet är medborgarnas frihet, att få göra sin röst hörd – inte Borås Tidnings frihet att överrösta medborgarna och låta sig bestämma vilka åsikter eller medborgare som är acceptabla. Det kallas DIKTATUR !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar