måndag 9 november 2009

Det beräknas att islam är ansvarig för drygt 270 miljoner människors död sedan Muhammad fick sina visioner. Läs bl.a Robert Spencers böcker! Det är som bekant förjudet att kitisera Islam i Sverige !

http://www.youtube.com/watch?v=hhjHCvSG5S4&feature=youtube_gdata

Det beräknas att Internationalsocialismens offer överstiger hela 250 Miljoner Människors död. Varav Lenin står för 17 Miljoner och Stalin för 70 Miljoner enligt ryska dokumentärfilmare och vänster debbatörer. Stalin hadde inte mindre än 222 stycken koncentrationsläger. Dock är det tyvärr en mycket stor del av dem som då viftade med Lenin, Stalin och Mao som sitter idag i ledningen för tidningar, radio, TV, de är professorer och höga män i departementen och staten.

I tidningen Metro fanns den 27/10 2000 en artikel med rubriken "Vänsterpartiet stöds av var tredje journalist".
Det är som bekant förbjudet att kritisera Internationalsocialismen i Sverige !

Samtidigt som många fräser åt Hitler för hans 10 Miljoner Offer,ställer sig de flesta dock sig bakom såväl Islams som Internationalsocialismens illdåd och på så vis till försvar av MORD på 520 Miljoner Människor !!!

Och dessa ska vi ha förtroende och respekt för,såväl i samhällets maktkorridorer,som lärare,som journalister osv ??

Snälla, kom inte till varesig kommunismens eller Islams försvar genom att säga att man inte kan klandra dessa ideologier för brotten som begicks/begås i dess namn. Vänder man på det argumentet kan man mycket väl anpassa det till nazismens försvar också. Det är helt enkelt ett idiotiskt argument som vi har hört alldeles för många gånger på eminenta debattsidor som Lunarstorm,Borås Tidning och andra statskontrolerande cencuerande medier.

Demoskopundersökningens resultat är skrämmande och visar på en kunskapsnivå som är så låg att den närmast är obefintlig. 95% av de tillfrågade kände till Auschwitz – men 90% kände inte till Gulag. 82% tror inte, att Vityryssland är en diktatur. 43% tror, att det totala antalet offer för kommunismen under nittonhundratalet är en miljon eller färre.
En femtedel tror, att det är inga alls eller färre än tio tusen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar